Documente Necesare pentru Inchirierea unui Autovehicul

Conditii Inchiriere auto Documente Necesare pentru Inchirierea unui Autovehicul. La fel ca oricare serviciu care presupune rezervarea din timp a produsului, inchirierea unei masini este mult mai avantajoasa daca apucati sa va documentati inainte cu privire la conditiile de inchiriere. In afara documentelor de care aveti nevoie in orice situatie, este bine sa stiti care sunt taxele suplimentare si care sunt serviciile de care puteti beneficia in mod gratuit. Iata cateva din lucrurile pe care ar trebui sa le luati in considerare atunci cand inchiriati o masina.

De ce aveti nevoie pentru a inchiria o masina?

Pentru a va rezerva autovehiculul, tot ce aveti nevoie este un card de credit sau de debit si de un permis de conducere valabil al fiecarui sofer, obtinut cu timp de cel putin 12 luni inainte de data inchirierii. De asemenea, cei care isi doresc sa inchirieze o masina trebuie sa aiba o varsta minima de 21 de ani, iar la incheierea contractului, trebuie sa prezinte pasaportul sau alt document de identitate. Astfel, mai trebuie sa stiti ca in afara persoanei care a inchiriat autoturismul, nicio alta persoana nu il mai poate conduce, daca un al doilea sofer nu este prevazut in contract.

Cum poti avea parte de cea mai avantajoasa inchiriere?

Promotor Rent a Car Bucuresti colaboreaza cu mai multe societati de inchiriere de masini (si multe companii mici locale) pentru a va oferi o gama larga de vehicule, la cel mai bun pret. Acesta este modul in care putem gasi oferte de inchirieri auto in fiecare judet din Romania. Pentru a compara preturile si pentru a gasi un autovehicul ideal la un pret imbatabil, folositi motorul nostru de cautare. De asemenea, de multe ori, cele mai avantajaose oferte pot fi gasite atunci cand reusiti sa va planificati din timp calatoria si sa rezervati masina cu mai mult timp inainte.

Sunt toate taxele incluse in pretul de inchiriere?

Marea majoritatea ofertelor noastre include protectia impotriva furtului, acoperirea partiala a coliziunilor, taxele locale si taxele rutiere. Va trebui sa platiti pentru orice serviciu suplimentar la ridicarea masinii dvs., cum ar fi serviciile unui sofer profesionist, relocarea masinii sau includerea unor accesorii sau servicii personalizare. Cu toate acestea, Promotor Rent a Car va informeaza cu privire la conditiile de inchiriere auto si taxele suplimentare, garantand tuturor clientilor o transparenta maxima si faptul ca nu se vor confrunta cu taxe ascunse. Pentru mai multe detalii despre ceea ce este inclus, verificati doar conditiile de inchiriere pentru masina care va intereseaza.

4.954 vizualizari