Avantajele inchirierii unei masini de la Promotor Rent a Car

Fie ca este vorba despre o calatorie, fie despre o vizita in alta tara sau alt oras, in zilele noastre deplasarile, indiferent de scop, se realizeaza cu precadere cu ajutorul propriul autovehicul. Nu mai este vorba de mandrie, ci comoditatea si de multe ori nevoia conduce tot mai multi soferi sa detina sau sa inchirieze o masina.

In cazul calatoriilor pe distante lungi, in special in cazul celor realizate cu avionul, intr-o tara straina sau nu, cea mai buna alegere pe care un calator o poate face este consultarea unei companii ce are ca domeniu de activitate inchiriere masini. Prin consfatuirea cu un reprezentant specializat al unei firme, hotararea de inchiriere asupra unui model ce se muleaza pe nevoile noastre este mult mai rapida.  

Desigur, procesul de inchiriere masini, la fel ca oricare alt imprumut pe o perioada definita de timp, vine la pachet cu avantaje si dezavantaje, majoritatea soferilor fiind incercati de griji sporite privind condusul, locul de parcare sau modul de folosire a masinii, acestea fiind datorate dorintei de nu periclita in vreun fel infatisarea sau integritatea masinii.

Pe langa aceste griji, avantajele predomina, de aceea tot mai multi soferi aleg sa apeleze la astfel de servicii atunci cand este cazul, Promotor Rent a Car fiind una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii, societate ce este extinsa in toate orasele mari din Romania, avand preturi accesibile oricarui buzunar, dar si diferite modele de automobile, incepand de la cele mai simple, la cele mai luxoase si noi modele.

Asa cum am mentionat si mai sus, avantajele legate de inchiriere masini domina, aceste trei aflandu-se in topul beneficiilor:

  • Preturi diverse

Cel mai important aspect pe care il iau in considerare clientii in zilele noastre este pretul. Pretul este cel care determina daca un obiect poate fi achizitionat sau inchiriat, si daca bugetul poate suporta o astfel de cheltuiala. Tocmai de aceea intreprinderi ca si Promotor Rent a Car aleg sa isi asigure necesarul de oferta cu diferite branduri auto, pentru toate tipurile de clienti, calcularea pretului facandu-se pe baza unui tarif zilnic fix, ca suma a zilelor pretinse si stabilite in contract de ambele parti. 

  • Rezervari fara avans

Nu este obligatorie plata in avans, de obicei aceasta realizandu-se in momentul predarii autovehicului catre client, totodata si anularea unei rezervari fiind gratuite. Insa, plata se poate achita si acont, daca aceasta constituie o preferinta a clientului, prin virament bancar direct in contul companiei.

  • Servicii optionale

Nu multe firme de inchirieri ofera clientilor sai servicii aditionale, majoritatea acestora preferand sa pastreze o gama de servicii singulare, aceasta metoda fiind mai sigura. Insa Promotor Rent a Car ofera contra cost servicii complementare ce sunt menite sa ofere siguranta calatorilor, ca lanturi de iarna sau scaune pentru copii, sau sa faca transportul mult mai placut, accesorii ca laptop sau telefon mobil, internet prin stick USB sau navigare GPS.

Inchirierea unei noi masini nu va putea inlocui niciodata propriul automobil, insa aceasta experienta poate deveni mai placuta, ba chiar uimitoare, aceasta fiind posibila doar prin executarea alegerii corecte.

5.068 vizualizari