Cum sa inchiriezi mai usor o masina?

Daca sunteti de parere ca intreg procesul pentru inchiriere masini este foarte usor de realizat, cu siguranta va inselati. Pentru oamenii de afaceri care inchiriaza prin programe de loialitate poate fi destul de facil , insa in cazul clientilor obisnuiti situatia este mai mult sau mai putin diferita. Dar ce poate face un client pentru a se asigura ca primeste cele mai bune servicii de inchirieri auto?

Nu in toate cazurile procesul de inchiriere este unul greoi, sunt multe companii precum Promotor Rent a Car care au usurat considerabil aceasta actiune si care au facut-o potrivita pentru orice client.

Iata cateva reguli care fac procesul de inchiriere masini cat mai usor posibil:

Faceti rezervarea cu ceva timp inainte

Toti agentii de turism si expertii in inchiriere masini sunt pe aceeasi directie intr-un aspect: daca te astepti sa primesti la timp un serviciu fara sa faci o rezervare din timp, te inseli. Acest lucru este valabil mai ales in perioadele aglomerate, cum ar fi week-end sau de sarbatori, cand veti fi probabil intr-o lunga asteptare.

Exista un avantaj important atunci cand faceti rezervarea cu ceva timp inainte, puteti face comparatii intre preturile mai multor companii din acest domeniu si sa alegeti cea mai buna oferta. Daca esti intr-o locatie necunoscuta, de multe ori merita sa verificati site-urile auto pentru a vedea daca puteti obtine autoturismul la locatia dorita, eventual la aeroport. Adesea, un apel telefonic rapid pentru a verifica disponibilitatea este tot ce trebuie facut.

Verifica taxele suplimentare de asigurare

Pe fondul detaliilor sigure despre asigurare inchiriere masini, este important sa retineti ca unele companii vor fi acoperite de propria lor asigurare. Solutia simpla este de a verifica cu compania dvs. de asigurari inainte de a lua o decizie in legatura cu serviciile de inchirieri auto. Acest lucru poate insemna de multe ori economisire de bani.

Compania de inchirieri va oferi intotdeauna asigurare, insa decizia este a ta. Promotor Rent a Car este compania care pune mare accent pe acest aspect si care discuta direct cu fiecare client despre beneficiile asigurarilor si acoperirea acestora.

Incearca companiile mai mici de inchirieri

In timp ce companiile mai mari ofera mai multe optiuni de vehicule la preturi mici, in anumite perioade ale anului sau in unele regiuni este bine sa verificati unele din companiile mai mici. Acestea pot oferi servicii personalizate si mai multa flexibilitate. Este foarte important sa retineti ca si companiile mai mici au aceleasi taxe ca si cele mai mari.

Nu toate companiile mari sunt depasite in perioada de varf, ci sunt companii precum Promotor Rent a Car care isi gestioneaza eficient flota de masini si flota astfel incat serviciu de inchiriere masini sa fie disponibil oricand.

Folositi telefonul mobil pentru a rezerva o masina

In cazul in care nu sunteti in apropierea unui calculator, puteti folosi un smartphone pentru a face o rezervare, multe companii incearca sa valorifice noua tehnologie pentru a face experienta de inchiriere masini mai convenabila. Pe langa rezervarea autoturismului, daca aveti in smartphone numarul agentiei puteti suna de la aeroport pentru a va asigura ca aveti toate informatiile de transfer.

5.008 vizualizari