Home Conditii de Inchiriere Auto Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina in Bucuresti?

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina in Bucuresti?

0
Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina in Bucuresti?
Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina in Bucuresti?

Fiind capitala Romaniei, Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din tara noastra. Fie ca vorbim despre persoane nascute acolo, studenti ori elevi din alte orase sau calatori, numarul vizitelor devine din ce in ce mai mare.

Traficul este unul infernal datorita miilor de persoane ce merg zilnic la munca sau la institutiile de invatamant. Acest fapt datorandu-se bineinteles faptului ca tot mai multe persoane opteaza pentru inlocuirea transportului in comun cu masina personala. Indiferent de motiv, clar este faptul ca mersul pe jos, cu bicicleta sau alte mijloace pierd in fata automobilelor.

Tot mai multi bucuresteni aleg sa apeleze la metode de imprumut, mai exact sa intre in contact cu societati de inchirieri masini Bucuresti, fapt ce este mult mai usor decat suna. In asa fel, grijile ca plata asigurarii, a rovinietei sau schimbul cauciucurilor in functie de sezon, sunt lasate in urma. Inchirierea unei masini poate deveni o dependenta, chiar daca scopul acelui contract era folosinta autovehicului pe o perioada scurta, determinata.

Firme ca Promotor Rent a Car Bucharest isi dau silinta si isi folosesc toate resursele pentru ca la incheierea unei experiente cu un client sa se poata imbunatatii serviciile oferite viitorilor cumparatori de servicii, parerile clientilor fiind luate in considerare si puse in practica.

Limitandu-ne la a discuta doar despre inchirieri masini Bucuresti trebuie sa tinem cont de anumite sfaturi inainte de a lua hotararea de a contacta telefonic sau online o astfel de intreprindere. 

Acestea sunt 5 cele mai folositoare lucruri pe care trebuie sa le stii despre inchirieri masini Bucuresti:

  • Plasarea rezervarii

Prin rezervare alegem pretul, accesoriile, modelul masinii, durata pentru care optam si multe alteastfel de aspecte. Asadar, o secunda de neatentie ne poate costa scump. Insa, nu este si cazul rezervarilor facute pe site-ul Promotor Rent a Car. In cadrul acestei societati atat modificarile, cat si anularea sunt actiuni gratuite. O schimbare de planuri sau introducerea gresita a unor date nu mai constituie un motiv de stres. 

  • Atentie la contractul de inchiriere

Contractul decide in ce masura se va face plata, ce atributii au ambele parti si ce include pretul stabilit. Prin urmare, este foarte important citirea in intregime si intelegerea acestuia. In contractul de inchirieri masini Bucuresti puteti gasi toate informatiile de care aveti nevoie despre acest serviciu.

  • Momentul primirii autoturismului

Acest proces se desfasoara in prezenta unui angajat si incepe cu sesizarea tuturor aspectelor prezentate de automobile (defecte, loviri sau lipsa unor dotari, pana la nivelul combustibilului din rezervor).

  • Furtul, amenzile sau accidentele

Asa cum am mai mentionat si mai sus, Bucurestiul este o capitala aglomerata, forfota orasului starnind adesea mici accidente de care detinatorii de societati ce se ocupa cu inchirieri masini Bucuresti sunt constienti.

In  consecinta, in cazul evenimentelor nefaste, primul apel trebuie sa se indrepte catre compania de inchirieri, linie telefonica disponibila non-stop,  care te va ghida in parcurgerea pasilor necesari. De stiut este faptul ca in cazul incalcarii legii si primirii unei amenzi, costul acesteia este suportata de client si nu de detinatorul societatii. 

  • Predarea automobilului

Acesta este ultima obligativitate contractuala, asta in cazul in care asupra masinii nu se vor depista accidentari sau integritatea obiectelor si a accesoriilor inmnate nu este periclitata. 

Promotor Rent a Car este compania care iti pune la dispozitie o flota impresionanta de masini, servicii de calitate superioara si pretui accesibile. Ai nevoie de o masina care sa-ti fie cu adevarat de folos in calatoria ta? Acceseaza website-ul companiei www.auto-rent.ro si alege modelul dorit!

4.083 vizualizari