Home Inchirieri auto cu sofer Promotor Rent a Car a lansat Pachetul Promotor VIP Security

Promotor Rent a Car a lansat Pachetul Promotor VIP Security

0
Promotor Rent a Car a lansat Pachetul Promotor VIP Security

Indiferent ca va aflati intr-o calatorie in Bucuresti, in afara orasului sau in strainatate, pentru afaceri sau pentru vacanta, a avea o garda personala bine pregatita impreuna cu dumneavoastra poate reprezenta un lucru care sa va ofere o calatorie mai linisita si mai sigura. Daca sunteti in cautarea unei astfel de solutii pentru una dintre viitoarele dumneavoastra calatorii, trebuie sa stiti ca Promotor Rent a Car a lansat Pachetul Promotor VIP Security. Detaliile despre acest nou serviciu le gasiti in continuare.

Ce inseamna Pachetul Promotor VIP Security?

Pachetul Promotor VIP Security va ofera transport premium impreuna cu o garda personala prosfesionista, pentru a elimina stresul pe care o calatorie tensionata il poate crea si permitandu-va astfel sa va concentrati pe ceea ce faceti cel mai bine.

Prin acest pachet, suntem mandri sa oferim calatorii in siguranta si in deplina liniste pentru oficiali guvernamentali, celebritati, directori. Agentii nostri se remarca prin recunoasterea unor situatii potential periculoase si a cunoasterii modului de a le controla. In cazul aparitiei unei crize, echipa noastra detine abilitatile si instrumente necesare pentru a va indeparta in siguranta de pericole si de a evita orice situatie neplacuta.

Ce fel de protectie va este asigurata?

Avand in vedere tulburarile escaladate si crimele violente din intreaga lume, angajarea unor agenti de securitate special instruiti pentru protectia personala a devenit din ce in ce mai necesara.

Cand calatoriti sau desfasurati afaceri in Bucuresti sau in alte orase, echipa noastra de securitate poate oferi protectie si siguranta indiferent de situatie. Astfel, Promotor Rent a Car va ofera servicii complete de inchirieri masini, incluzand transportul VIP de la aeroport sau orice alta destinatie, punctualitatea si seriozitatea soferilor dar si pregatirea profesionista a garzilor de corp. Agentii sunt antrenati timp indelungat pentru a fi alaturi de dvs. in orice fel de situatie, pe parcursul calatoriilor de afaceri sau in timpul excursiilor personale.

Cand si unde puteti beneficia de Pachetul Promotor VIP Security?

Cu disponibilitate 24/7, echipele noastre va ofera serviciul Promotor VIP Security in orice moment al zilei si in orice zi a saptamanii. Aceasta inseamna ca tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati o oferta la sediul Promotor Rent a Car sau sa creati o comanda prin intermediul site-ul site-ului nostru si noi vom rezolva restul. Totodata, Pachetul Promotor VIP Security este disponibil in principal din Bucuresti. Cu toate acestea, la cerere, Promotor Rent a Car ofera clientilor acest serviciu oriunde in Romania sau chiar in afara granitelor tarii.

3.659 vizualizari