Home Conditii de Inchiriere Auto Spalatorii din Bucuresti pe care Promotor Rent a Car ti le recomanda

Spalatorii din Bucuresti pe care Promotor Rent a Car ti le recomanda

0
Spalatorii din Bucuresti pe care Promotor Rent a Car ti le recomanda
Spalatorii din Bucuresti pe care Promotor Rent a Car ti le recomanda

Atunci cand contractul de inchiriere auto semnat cu Promotor Rent a Car se incheie, masina trebuie returnata in starea in care a fost preluata. Din acest motiv, iti recomandam sa o speli inaintei. Avand in vedere ca in unele spalatorii au existat probleme, in articolul de astazi va prezentam 5 spalatorii din Bucuresti care noua ne inspira incredere.

1. Auto Smart – evita aparitia petelor albe de pe oglinzi, geamuri si numere de inmatriculare prin folosirea apei demineralizate prin osmoza inversa ce asigura o apa pura, asemenea celei distilate. Un alt serviciu de care te poti bucura este cel de Polish Lichid, prin intermediul caruia, cu ajutorul nanotehnologiei, ajuta la crearea unei pelicule protectoare ce impiedica apa, praful si elementele de contaminare din aer sa adere la suprafata autoturismului. Cat timp astepti, te poti bucura de serviciile restaurantului existent aici. Spalatoria se afla in Sectorul 3, pe Blvd. Nicolae Grigorescu, nr. 106.

2. Diamond Car SPA – este un adevarat rasfat pentru masina pe care o ai la dispozitie ca urmare a accesarii serviciului de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car. Exista 3 tipuri de pachete pentru spalatorie: Sapphire, Diamond si VIP. In ceea ce priveste serviciile de cosmetica auto, aici poti opta pentru polish, ceara solida, microfilm, curatare tapiterie si alte servicii speciale. Exista 3 sedii, in 3 mall-uri importante din Bucuresti: Sun Plaza, Bucuresti Mall si Plaza Romania.

3. Perfect Car Cleaning – ne-a placut deoarece echipa este foarte atenta, lucreaza cu grija si atentie la detalii. In cazul in care nu iti place cum au spalat masina, te bucuri de garantie: poti solicita, gratuit, sa o spele din nou. Au reusit sa isi monitorizeze activitatea in cifre: 21920 de masini spalate si 8423 de clienti multumiti. Preturile sunt rezonabile iar calitatea garantata. Spalatoria se regaseste in Sectorul 2, pe Str. Gheorghe Titeica, nr. 174.

4. Dream Auto Zone – o spalatorie localizata in sectorul 6, pe Valea Oltului nr. 69-71, ce considera spalarea masinii o parte importanta a ceea ce se numeste detailing auto – grija pentru masina, grija pentru detalii, atentia indreptata spre fiecare element, rabdarea necesara de a trata fiecare colt pentru a obtine, in final, un rezultat de exceptie. Aici spalarea masinii se realizeaza intr-o maniera corecta, cu solutii adecvate, astfel incat sa se evite zgarierea masinii.

5. Concorso – o spalatorie infiintata din dragoste pentru masina unde vei gasi tratamente SPA pentru masina ta inchiriata de la Promotor Rent a Car. De la intrare, masina este preluata de catre seful statiei care se va asigura ca toate cerintele vor fi indeplinite. Intre timp, poti savura o cafea din partea casei la barul aflat in incinta spalatoriei, unde poti beneficia de Wi-Fi gratuit. Spalat interior, spalat exterior, polish si ceruire Swisswas – servicii oferite de Concorso. Poti regasi aceasta spalatori in Sectorul 1, pe Bldv. Aerogarii, nr. 42.

Speram ca una dintre aceste spalatorii sa fie aproape de zona in care te aflii in Bucuresti si sa raspunda nevoilor tale. Consultanții Promotor Rent a Car Bucuresti  isi doresc sa iti ofere informații utile, care sa iti faca placuta sederea in Bucuresti. Te invitam sa afli mai multe despre conditiile de inchiriere auto oferite de Promotor Rent a Car sau daca vrei sa afli mai multe lucruri interesante cu privire la inchirierea unei masini, citeste acest articol.

3.927 vizualizari