Home Rent a Car Romania Serviciul de închirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Bacău

Serviciul de închirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Bacău

0
Serviciul de închirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Bacău
Inchirieri auto Bacau

Ai auzit multe lucruri frumoase despre zona Moldovei, nu? O dată ce ai ajuns aici, te sfătuim să apelezi la serviciul de închirieri auto Bacău oferit de Promotor Rent a Car pentru a te bucura de frumusețile acestui ținut, călătorind în siguranță și folosind timpul la maxim.

Ce pot vizita în Bacău și în împrejurimi?

Deplasarea în județul Bacău nu va mai reprezenta o problemă o dată ce ai apelat la serviciul de închirieri masini oferit de Promotor Rent a Car deoarece ai la dispoziția ta o mașină care îți va fi un bun prieten, ducându-te în siguranță acolo unde vrei să ajungi. Te întrebi ce poți vizita? Mai jos regăsești un top 3 al locațiilor, realizat de echipa noastră.

Dacă îți dorești să petreci o zi în salină, bucurându-te de diferite activități, te poți îndrepta către Târgu Ocna. Din orașul Bacău ai de parcurs doar 52 km până aici. Cel mai frumos traseu este prin Valea Trotușului. Ajuns la salină, ai la dispoziție o întreagă bază de agrement (terenuri de mini-fotbal, baschet, tenis de masă, piste de karting pentru adulți și copii), o biserică și un muzeu al sării. 

Pentru că beneficiezi de serviciul închirieri auto Bacău, nu ești condiționat de programul unui mijloc de transport deci poți rămâne aici o noapte, în zonă existând numeroase oferte de cazare.

Îți place istoria? Atunci trebuie să știi ca la doar 12 km de orașul Bacău, în satul Lilieci, comuna Hemeiuș, se află Castelul Roșu, ce datează din anul 1864. Pe lângă istorie, aici te poți bucura și de natură, castelul fiind înconjurat de peste 178 de specii de rășinoase din diferite regiuni – Europa/Asia/America de Nord.

Rămânând în aceeași sferă tematică, îți recomandăm să vizitezi și conacul Rosetti – Teșcanu, aflat la 40 de km de Bacău, în satul Teșcani. Aici a locuit celebrul compozitor George Enescu. Finalul cunoscutei opere Oedip a fost inspirat de aleea cu plopi a parcului.

Revenind în orașul Bacău, îți recomandăm următoarele obiective:

  • Catedrala Sfântul Nicolae
  • Vivariul
  • Casa Memorială George Bacovia
  • Curtea Domnească
  • Parcul Mircea Cancicov
  • Muzeul de Istorie Iulian Antonescu
  • Observatorul Astronomic Victor Anestin
  • Arena Mall

Ce mașină să aleg atunci când folosesc seriviciul închirieri auto Bacău?

Serviciul de închirieri auto oferit de Promotor Rent a Car îți asigură posibilitatea de a alege din opt tipuri de mașini. Te afli în Bacău împreună cu familia sau prietenii? Dacă da, înseamnă că ai nevoie de o mașină spațioasă, cu loc suficient pentru pasageri și bagaje motiv pentru care îți recomandăm următoarele modele de mașini: Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Mercedes Vito. Pentru deplasări rapide, poți opta pentru Renault Clio Symbol, Dacia Logan, Opel Zafira sau Opel Corsa. Nu în ultimul rând, în cazul în care te afli aici pentru a identifica și dezvolta noi parteneriate de afaceri îți recomandăm să optezi un model elegant – Renault Laguna. Toate mașinile îți asigură un număr nelimitat de kilometrii și rovinietă astfel încât să poți călători fără griji. Citeste aici si ce accesorii suplimentare poti inchiria odata cu autoturismul ales.

De asemenea, Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in peste 40 de locatii din Romania. Afla mai multe despre locatia dorita: Timisoara Iasi, Pitesti,Galati, Sibiu

Indiferent ce nevoi ai și unde dorești să ajungi, consultanții Promotor Rent a Car îți stau cu drag la dispoziție atunci când ai nevoie de serviciul închirieri auto Bacău. Ne poti contacta aici sau direct, sunand la 0734 403 403.

3.816 vizualizari