Servicii de inchirieri masini cu sofer

Promotor Rent a Car va ofera posibilitatea inchirierii unui autoturism cu sofer! Ai ramas fara permis si ai nevoie de sofer? Noi avem solutia! Scapa de stresul din trafic si inchiriaza o masina cu sofer. iti punem la dispozitie masini standard de 5 locuri, limuzine de 5 stele pentru evenimentele importante din viata ta, sau microbuze pentru tine si prietenii tai. Alege din cele 4 servicii oferite de noi si alege varianta potrivita pentru tine!
Compania noastra ofera servicii de transfer din principalele orase ale Romaniei. Preturi mici. Servicii ireprosabile
 • Transferuri intre Orase
  Transferuri auto Promotor Rent a Car ofera seviciul de transfer intre orase, ideal pentru cei care doresc sa circule intr-un mod relaxant si rapid. Selecteaza mai jos aeroportul/orasul pentru a rezerva o masina!
 • Limuzine de Inchiriat
  limo hire Promotor Rent a Car Limuzine va pune la dispozitie o gama larga de limuzine, pentru ocaziile cu adevarat speciale!Va oferim masina potrivita cerintelor tale! Inchirieri limuzine de lux , pentru nunti, aniversari, pentru intalniri de afaceri sau ocazii speciale.
 • Transfer Aeroport
  transferuri aeroport
 • Microbuze si Autocare de Inchiriat
  transferuri microbuze Transport de persoane in cu microbuze si autocare disponibile in pentru diverse excursii, evenimente sau calatorii de afaceri. Inchiriaza un autocar in sau un microbuz si iti oferim cel mai bun pret din , Romania. Inchirieri microbuze si inchirieri autocare oferite de Promotor Rent a Car , Romania.
close X